Patchouli Essentiële Olie

Patchouli Essentiële Olie

Patchouli Essentiële Olie

  • Gratis verzending vanaf 35€
  • Voor 23:59u besteld, volgende werkdag geleverd
  • Milieuvriendelijk verpakt
  • Veilige betaling
  • Op voorraad, klaar om te verzenden
  • Voorraad onderweg
Inhoud
Normale prijs €8,95
/

✔ Verzacht de huid
✔ Vervaagt littekens
✔ Anti-aging
✔ Vermindert cellulitis

Tijd voor nostalgie! Patchouli olie werd in de jaren 60 vaak gebruikt door hippies omwille van zijn aangename geur, en rustgevende eigenschappen. De olie is afkomstig van de bladeren van een Aziatische kruidenplant, de Pogostemon cablinplant. Patchouli olie heeft een heerlijk zoet-kruidige geur, waardoor de essentiële olie zeer geschikt is als luchtverfrisser of in je DIY zeep, body butter of gezichtscrème.

Patchouli olie stimuleert de vernieuwing van je huidcellen, waardoor de olie littekens en acne kan helpen vervagen. Hoe langer je de olie houdt, hoe krachtiger hij wordt, net als een goeie wijn dus verbetert de kwaliteit met de ouderdom. Last but not least, is de olie ook insectwerend.

Toepassing

Patchouli olie kan je gebruiken voor:

  • Om rimpels en cellulitis te voorkomen. Verdun het met een draagolie, en masseer het rechtstreeks op de huid in.
  • Meng een paar druppels in je shampoo of conditioner om roos en vettig haar te behandelen. Laat het een paar minuten intrekken alvorens af te spoelen.
  • Het versterkt het haar. Voeg enkele druppels toe aan je haarconditioner.

Patchouli Essentiële Olie
Inci: Pogostemon cablin

Voor gebruik in aromadiffuser of in cosmetica en verzorgingsproducten. Bij gebruik op de huid altijd mengen met een draagolie. Aanbevolen dosering < 1%.
Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

Gratis Verzending vanaf 35 Euro orderwaarde naar Nederland en België. Anders € 5 voor Nederland en € 5,50 voor België.

Indien voor 23:59u besteld wordt er normaal gezien de volgende werkdag geleverd in Nederland en België.

Recent bekeken