Petitgrain æterisk olie

Petitgrain æterisk olie

Petitgrain æterisk olie

  • Gratis fragt fra 500 kr
  • Bestilt før kl 22.00, afsendt i dag
  • Miljøvenlig emballage
  • Sikker betaling
  • Lavt lager - Flere 9 varer
  • Lager på vej
Indhold
Normal pris €9,95
/

✔ Oranjebloesem geur met houtachtige en kruidachtige ondertonen
✔ Mengt goed met citrus, bloemige, kruidige, muntachtige en houtachtige oliën
✔ Antiseptische en antibacteriële eigenschappen
✔ 100% natuurlijk

Petitgrain æterisk olie bruges ofte i husholdningsrengøringsmidler for dens friske aroma og antibakterielle egenskaber. På grund af dens antiseptiske egenskaber kan den også bruges i hudpleje.

Petitgrain æterisk olie kommer fra Sydamerika og udvindes ved at skære blade og kviste af Citrus aurantium-planten. Olien ekstraheres derefter ved hjælp af dampdestillation.

100% Petitgrain etherische olie / Inci: Citrus aurantium amara

Voor gebruik in aromadiffuser of in cosmetica en verzorgingsproducten. Bij gebruik op de huid altijd mengen met een draagolie. Aanbevolen dosering < 1%.
Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

Fragt 45 kr - Gratis over 500 kr

Hvis der bestilles før kl. 23, vil forsendelsen normalt ske samme dag (på hverdage).

Levering til Danmark tager normalt 2-4 hverdage.

Fuldfør din hudplejerutine
Senest set